Kirke Eskilstrup Gruppe

Kirke Eskilstrup Gruppe Forside

Vi har i Kirke Eskilstrup Gruppe for tiden to enheder:

En ulveflok, der består af børn i alderen 0. klasse til 4. klasse. Ulvene arbejder med Kiplings bog “Junglebogen” som ramme for deres aktiviteter.

Mødedag er Mandag 17.30 - 19.00

En spejdertrop, der består af børn og unge i alderen 5. klasse til 17 år. Spejderne arbejder i patruljer, hvor børn leder børn.

Mødedag er Mandag 19.00 - 20.30. 

Alle spejdere bærer korpsets grønne uniform med tilhørende tørklæde. Uniformen bæres altid til og fra et møde, men det er selvfølgelig tilladt at tage den af under mødet, hvis vejret eller forholdene tillader/kræver det. Vi forventer ikke at en ny spejder straks sætter sig i udgifter til en ny uniform. Det er tilladt at vente med at købe uniformen til man har prøvet om spejderiet har nogen interesse. Ofte kan man være heldig at kunne købe uniformen brugt fra en spejder, der er vokset fra den. Hvis du har lyst til at prøve at være spejder, er du velkommen til at komme og være med 2 - 3 gange for at se, om det er noget for dig, inden du behøver at melde dig ind. Hvis du har andre spørsgsmål, er du også velkommen til at henvende dem til enhedslederen.

STØT VORES SPONSORER... DE STØTTER OS

KFUM_LOGO.jpg

JO Facebook Like Box